dilluns, 14 de novembre de 2016

Ens preparem per la foto del calendari

L’altre dia els alumnes de 6è ens van dir que aquest curs el calendari aniria de països i cultures. Cadascú de nosaltres va buscar a casa un país o una cultura que li agradés juntament amb un objecte. A continuació vam exposar els països i cultures que havíem trobat i cadascú va passar per les taules a veure l’objecte que portàvem.

Després de les exposicions vam fer una votació on es va donar un empat entre Itàlia i EUA (Hollywood), que vam resoldre amb una segona votació on va sortir Hollywood.
Seguidament, vam decidir que faríem una estrella com la del passeig de la fama. La primera que vam fer ens va quedar petita per la mida del full, de la plantilla, del compàs i, també, perquè el cartró que havíem portat era massa petit. Tot seguit, vam decidir fer una estrella gran de cartró.


Per elaborar les 24 estrelles de cartró vam fer una cadena de treball, organitzant-nos en petits grups com: dibuixar l’estrella amb la plantilla, retallar el cartró amb tisores i cuters, pintar-la amb color plata i color or, dibuixar el cercle en una cartolina que va al mig de l’estrella, retallar els cercles i, també hi havia una parella que feia fotos de tot el treball.

Després de tot això vam haver de pensar quina imatge personal volíem enganxar al mig del cercle de l’estrella, per tal de representar-nos. Abans d’imprimir la foto havíem de buscar la mida. En parella vam mesurar el diàmetre del cercle i vam comprovar la mesura de la imatge perquè cabés dins del cercle.

Per últim, i no menys important, vam decidir ràpidament entre tots i totes anar vestits molt elegants. 

Aquí teniu un recull amb la foto final, però segur que al calendari es veu millor!!!!
4 comentaris: